NEW

Guatemala

CREMESSO WORLD'S FINEST COFFEES EDITION #8

Aroma

Csokoládé,
Szilva, Dió

Származás

Guatemala,
Közép-Amerika

Pörkölés

100% Arabica

Csésze mérete
Espresso Lungo
Intenzitás
1 2 3 4 5

Csomagolás típusa

16

HUF 1990.00

* beleértve az adó

* beleértve az adó

Az új Cremesso Guatemala

Exkluzív kreációnk a World’s Finest Coffees sorozatából

Az Antigua felvidék vulkánjainak lábánál lévő termékeny talajban termesztett új Cremesso Guatemala különleges kávéfogyasztási élményt nyújt. Az eredmény egy rendkívüli ízélmény, mely csokoládé, szilva és dió ízjegyeket hordoz. A lungo és az espresso rajongói nagyra értékelik ennek a krémes közép-amerikai kávénak a váltakozó ízvilágát. A titok a kávébabszemek érlelési módjában rejlik, mely tökéletes alapot nyújt a lungohoz és az espressohoz. Próbálja ki Ön is!

Összetett, de ugyanakkor eredményes: kávétermelés Guatemalában

Guatemalát Közép-Amerika legnagyobb kávétermelő országának tekintik. Számos különféle kávét termesztenek, több mint 270 000 hektár mezőgazdasági területen. A leggyakrabban termesztett kávébab az Arabica, különösen a Bourbon és a Caturra fajták. A Robusta alacsonyabb magasságokban is megtalálható.

Guatemala, egy lenyűgöző és sokszínű ország

A "fák országa", meglepő elnevezés, mely Guatamala nevének fordításából származik és a vidék változatos mivoltára utal, így sok utazó számára kötelező látnivaló. A guatemalai tájat több mint 30 vulkán tarkítja, amelyek közül több ma is aktívnak számít.

Guatemala - a kúltúra ősrégi bizonyítéka

Guatemalában a letelepedés korai bizonyítéka körülbelül négyezer évre nyúlik vissza. A fejlett maja civilizáció a mai Guatemala területének egészére kiterjedt, valamint a szomszédos országok, köztük Mexikó egyes részeire is.