Ristretto Edizione Italiana

ERŐTELJES ÉS ÍZEKBEN GAZDAG

Az olasz kávézókra jellemző ristretto.


Fajta Ristretto
Csésze mérete

Intenzitás
1 2 3 4 5

Csomagolás típusa

16


HUF 2590.00

* beleértve az adó

CREMESSO

EDIZIONE ITALIANA

A legnagyobb öröm az olasz kávé szerelmeseinek

ERŐTELJES ÉS ÍZEKBEN GAZDAG
Erős, intenzív, hosszantartó íz jellemzi az Edizione Italiana-t. Két egyedi kávékülönlegességet tartalmaz, amelyek segítségével igazi olasz kávé élvezetet hoz a csészéjébe, valamint minden egyes kortyot átad a "Bella Italia" életmódnak. Az olaszos színek elcsábítják egy aromával teli eszpresszóra vagy egy erőteljes ristrettora. Ez a kávé karakterességével kiemelkedik a Cremesso termékcsaládban található kávéktól.
Élvezet Olaszországból
Tipikus olasz kávé, ahogyan ők szeretik, mindenekelőtt az erőteljesség. Az erőteljesen pörkölt aroma és a testes íz alkotja a kávé karakterét. Azok, akik Olaszországban élnek rendszerint egy kávéházban élvezhetik a reggeli kávéjukat. Ezek elkészítését a szenvedéllyel teli baristák végzik, így jut el az energia a pultnak mindenegyes részére. Egy kis cukkoral édesítik, így lesz élveztes a "kávé" a nap kezdetén. Azonban egy finom ebéd vagy egy hétköznap eltelte után még élvezetesebbé válik a kiváló minőségű kávé elfogyasztása.
Elbűvölve Olaszország hangulatától
A pillanatok értékesek, ezeket élvezni nagyon fontos Olaszországban. A kávézás az egyik ilyen pillanat. Az olaszok szándékosan időt szakítanak arra, hogy élvezzék a finom kávét. Mert ez a pillanat ünnepe - egyedül vagy a megfelelő társsal. A Cremesso Edizione Italiana eszpresszó és ristretto kávéja elkényezteti ízlelőbimbóit a csokoládés ízekkel, erős pirított jegyekkel vagy csak kifejezetten azok édességével. A kávé jellegzetes íze odarepít minket a milánói katedrálishoz, a római Colosseumhoz vagy akár közvetlenül az otthonunkba varázsolj a velencei Rialto-híddal szemben elhelyezkedő hangulatos kávézókat.
 
 

Erről a kávéról

TÍPUS

Az erőteljes Ristretto Edizione Italiana egy keveréke a Közép- és Dél- Amerikából, Afrikából és Ázsiából származó Arabica és magas minőségű Robuszta kávébaboknak. A kávé termesztése és feldolgozása az UTZ szabványnak megfelelően történik.

Pörkölés

A sötét pörkölés adja a Ristretto Forte kávé kellemesen intenzív ízét, amely a finom őrlésnek hála az egyik legerősebb cremesso kávé. A nagyon finom őrlésnek köszönhetően a crema mandula-barna színű.

Aroma

A különlegesen intenzív Ristretto Edizione Italia jellemzője az erőteljes, füstös és fás pörkölés, amely testes, hosszan tartó ízt hagy a szájban. Mogyorós aromák jellemzik feketeborsos zárással, amely tökéletesen harmonizál a visszafogott savassággal és édességgel.

Fenntarthatóság

Fenntartható ízélmény

A teljes Cremesso kávéválaszték rendelkezik UTZ tanúsítvánnyal, a fenntartható kávétermelést igazoló, világszerte elfogadott tanúsítási program tanúsítványával. Az UTZ a felelősségtudatos és fenntartható kávétermelést támogatja. A program célja a kávétermesztők életkörülményeinek javítása a termesztési technikák és a gazdasági témákban szervezett oktatással. Ezáltal garantálható a kávészemek minősége, a stabil produktivitás és a kíméletes bánásmód a természetes forrásokkal.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK