LA LAGUNA HONDURAS

KRÉMES & INTENZÍV

Az új Limited Edition egy testes eszpresszóval szolgál, erősen pörkölt aromákkal és intenzív krémmel.


Fajta Specials
Csésze mérete

Intenzitás
1 2 3 4 5

Csomagolás típusa

192


HUF 2050.93

* beleértve az adó

"

LA LAGUNA HONDURAS SPECIAL EDITION

Egy erős, új eszpresszó, kiváló forrásból.

 

La Laguna egyike annak a 27 falunak, amelyek a Honduras Concepción del Norte-t alkotják. A kávétermesztés a legtöbb helyi lakos megélhetését jelenti. A hondurani ültetvényekről nyert kávé egyötöde onnan származik. Ezért a La Laguna nagyon fontos számunkra. Az állandó minőség és a különleges ízélmény biztosítása érdekében a kávécseresznyéket gondosan ellenőrzik és kézzel szüretelik. De a special edition legkülönlegesebb tulajdonsága, hogy a kávé árának 30 centje közvetlenül visszakerül La Laguna kávégazdáihoz, így jobb árat kapnak. A pénz egészségügyi, infrastrukturális és oktatási projekteket is finanszíroz. https://www.cremesso.com/la-laguna

Erről a kávéról

Származási hely

A La Laguna Honduras büszkén viseli nevében eredetét: Ez a kávé a La Laguna régió kézzel szedett kávébabjaiból készül; a Concepción del Norte része. A babot óvatosan betakarítják, több betakarítási szakaszban. Az UTZ-tanúsítással rendelkező 100% arabica bab biztosítja, hogy a termőterület szerint szelektált kávé hibátlan ízű legyen.

Pörkölés

A közepes pörkölésű és a finoman őrölt kávébab könnyű, jól integrált savasságot biztosít a kávénak. Ezen kívül kávébabjaink lassú pörkölési folyamaton mennek keresztül.

Aroma

Ez a kávé finoman gyümölcsös ízt nyújt, amely a single origin kávékra jellemző, ezáltal még jobban hangsúlyozva a krémességet. Aromája a sötét csokoládé és a szárított szilva keverékére emlékeztet.

Fenntarthatóság

Fenntartható ízélmény

A teljes Cremesso kávéválaszték rendelkezik UTZ tanúsítvánnyal, a fenntartható kávétermelést igazoló, világszerte elfogadott tanúsítási program tanúsítványával. Az UTZ a felelősségtudatos és fenntartható kávétermelést támogatja. A program célja a kávétermesztők életkörülményeinek javítása a termesztési technikák és a gazdasági témákban szervezett oktatással. Ezáltal garantálható a kávészemek minősége, a stabil produktivitás és a kíméletes bánásmód a természetes forrásokkal.

Bővebben az UTZ tanúsítvánnyal rendelkező kávékról

Ismerje meg kávétermelőjét

Valamennyi, az UTZ tanúsítvány logóját viselő Cremesso terméknél visszakövethető a termék eredete, az ültetvényektől a kapszulába kerülésig. Adja meg a termék EAN kódját és az L-számát.