LA LAGUNA SELECCIÓN 2018

KRÉMESSÉG A MOGYORÓ ÍZÉVEL

Krémes, ristretto, vagy espresso a fekete csokoládé és a mogyoró ízjegyeivel és egy csipetnyi grapefruit-tal.


Fajta Specials
Csésze mérete

Intenzitás
1 2 3 4 5

Csomagolás típusa

16


HUF 2090.00

* beleértve az adó

"

LA LAGUNA SELECCIÓN 2018 LIMITED EDITION

Exkluzív Single Origin Vintage kávé Honduras-ból

CRÈME DE LA CRÈME
Bárki, aki valaha is megkóstolta a Honduras-ból származó kávét, tudja, hogy mennyire kellemes az íze, különösen, ha a Passion Project keretében készült. De ennél is jobb lesz! Egy különösen exkluzív kávé termesztésén dolgozunk, amely kiemelkedő lesz a maga nemében. Kávészakértőink mintegy 100 különböző kávét kóstoltak, annak érdekében, hogy megtalálják a legérdekesebb és legváltozatosabb ízprofilokat. Ötöt végül kiválasztottak a Selección-re - angolul: "Selection". Egy kompozíció a La Laguna crème de la crème-ből. Az Arabica babokat a La Laguna központi feldolgozóüzemében víztakarékos kávébab hántoló gép segítségével dolgozzák fel és 24 órán belül mechanikusan szárítják.
AKÁR A BOR SZERETETE - CSAK EGÉSZEN CSEKÉLY A KÜLÖNBSÉG
Mi a közös a kávéban és a borban az ízek kavalkádján kívül? Azok,akik mélyebben ismerik a borokat tudják, hogy még az ugyanabból a régióból származó kedvenc boruk sem minden évben ugyanolyan ízű. Mivel a bortermelők nem befolyásolhatják az időjárást, a szőlőtermesztés az éghajlati viszonyoktól függ. Attól függően, hogy mennyire intenzíven látják el a talajt vízzel és tápanyagokkal, és milyen gyakran süt a nap, a gyümölcsök minden szezonban másképpen érnek be. A fajta mindig változatlan marad, de a növény növekedési üteme és a gyümölcs aromája változhat. Ugyanez a helyzet a kávékkal is. Azzal az aprónak tűnő, de jelentős különbséggel, hogy a kávét nem tároljuk évekig, hanem frissen feldolgozzuk és finomítjuk. És 2018 egy jó év volt!Győződjön meg róla ön is!

Erről a kávéról

Származási hely

Az ezen limitált kiadáshoz használt Arabica kávét La Laguna-ban, egy a Honduras északnyugati részén fekvő faluban termesztik. A kávé egy 900-1200 m tengerfeletti magasságú területről származik, melyet a Passion Project 5 kávégazdálkodója művel elérve a legmagasabb minőséget és a legintenzívebb ízprofilt kávéjuk esetében. Egy igazi "Seleccción".

Pörkölés

A szelíd, enyhén intenzív pörkölésnek köszönhetően az édesség és a savasság jól integrálódik a kávéban. A közepes erősségű őrlés lágy, sűrű textúrát és hosszantartó lezárást eredményez.

Aroma

A La Laguna Selección 2018 egy krémes kávé, hosszantartó lezárással. A pörkölt mandula aromája, a barna cukor, étcsokoládé, dió és egy csipetnyi grapefuit alkotják ezen kávé karakterét. Élvezze az eszpresszót vagy a ristrettót.

Fenntarthatóság

Fenntartható ízélmény

A teljes Cremesso kávéválaszték rendelkezik UTZ tanúsítvánnyal, a fenntartható kávétermelést igazoló, világszerte elfogadott tanúsítási program tanúsítványával. Az UTZ a felelősségtudatos és fenntartható kávétermelést támogatja. A program célja a kávétermesztők életkörülményeinek javítása a termesztési technikák és a gazdasági témákban szervezett oktatással. Ezáltal garantálható a kávészemek minősége, a stabil produktivitás és a kíméletes bánásmód a természetes forrásokkal.

Bővebben az UTZ tanúsítvánnyal rendelkező kávékról

Ismerje meg kávétermelőjét

Valamennyi, az UTZ tanúsítvány logóját viselő Cremesso terméknél visszakövethető a termék eredete, az ültetvényektől a kapszulába kerülésig. Adja meg a termék EAN kódját és az L-számát.