Cremesso tartozékok

* beleértve az adó

Tökéletesen illeszkedik a kapszulás rendszeréhez - a Cremesso tartozékok

A Cremesso kapszulás rendszere a kávézást a lehető legkényelmesebbé teszi, függetlenül attól, hogy éppen egy kiegyensúlyozott Lungo Crema-t, egy intenzív Ristretto Forte-t, vagy egy cappucino-t fogyaszt - kávéspecialitásaink a legmagasabb minőséget képviselik, és egy így is marad amennyiben a készülék megfelelő tisztításban részesül.

Tökéletes karbantartás a tökéletes kávéélményért - nap mint nap

Annak érdekében, hogy biztosítsuk a készülékek megfelelő karbantartását, terveztünk egy rendszert, kifejezetten a Cremesso készülékekhez, mely a tisztítást gyerekjátékká teszi. Tekintettel arra, hogy kávé 99%-a víz, különösen fontos a készülék rendszeres vízkőtlenítése. A Cremesso speciális vízkőtlenítője segít Önnek megszabadítani kávégépeit és egyéb háztartási eszközeit a vízkőtől.

Cremesso Viva B6 vagy Cremesso Easy kávéfőzője van, de nem tudja elkészíteni vele a latte macchiato-ját? Ne aggódjon, nem kell ezért egy extra gépet vásárolnia - egyszerűen csak melegítse fel a tejet, vagy készítsen tejhabot a tejhabosítónkkal. A tejhabosító segítségével választhat a meleg tej és a meleg tejhab között, valamint a készülék azt is lehetővé teszi, hogy kávéjából caffè latte-t készítsen. Még hideg tejhabot is készíthetünk vele mindazok számára, akik egy kicsit hidegebben szeretik a cappuccinót, és a hasonló kávétermékeket.

A reggeli kávézás sosem volt egyszerűbb

A praktikus kapszulaadagoló segít kialakítani a rendszert kapszulái között, mindezt helytakarékos módon, az íz vagy a kapszula színének megfelelő elrendezésben, ezzel hozzájárulva a pihentető reggeli kávézásához.