Cremesso kávéfőzők

* beleértve az adó

Mindig a megfelelő választás - A Cremesso kávéválasztéka

A Cremesso egyet jelent az egy gombnyomással elérhető kiváló, barista minőségű otthoni kávézással. Az ideális aromát és a tökéletes krémát a folyamatosan fenntartott,optimális19 bar nyomás biztosítja.

Delica AG cégként, hasznosítva a több mint 60 éves svájci kávéfeldolgozási tapasztalatot kijelenthető, hogy szakértői vagyunk a tökéletes aromát biztosító kávépörkölésnek, - őrlésnek és csomagolásnak. Ennélfogva csak a legjobb 16 kávékeveréket illesztettük kávéportfóliónkba.

Az aromák teljes tárháza megtalálható a kávékapszulában

Kávékeverékeink különbőző ízekben és hosszúságban érhetők el, eszpresszóként, ristrettóként, lungoként, illetve a csábító tejes kávékülönlegességek alapjaként szolgálva. A kávéink többsége Közép- és Dél-Amerikából származó Arabica kávébabból és az ázsiai nemes Robusta kávébabból származik - ennek köszönhető a kiegyensúlyozott Espresso Classico, az erős és intenzív Ristretto Forte valamint a különösen finom Lungo Leggero.

A kávékeverékeken kívül single-estate kávékat is kínálunk. Ezek az egyedülálló kávéfajták egy adott származási ország megkülönböztető ízjegyeit hordozzák. Speciális kiadásaink közé tartozik a Tanzania Gombe

Rendkívüli íz, környezettudatos termesztés

Azok, akik egy íztől valami még különlegesebb élményt várnak, egyértelműen megtalálják ízesített kávéink között azt, amit keresnek. Ezen kávék jellegzetes testes aromája kiegészül a karamell, illetve a vanília zamatával. Például a Lungo Caramello-val egy Caramel Macchiato-t kapunk, a Lungo Vanilia pedig különösen egyedivé varázsolja reggeli kávéját.

Teljes szortimentünkkel nem csak a kiváló kávéaromát garantáljuk, hanem a kávé szármázását is, hiszen a UTC tanúsítványon keresztül biztosított a kávé szigorú környezetvédelmi, gazdasági és társadalmi sztenderdeknek megfelelő termesztése.