ENGEDJE, HOGY MEGGYŐZZÜK! ÍME 11 ÉRV

FENNTARTHATÓSÁG

Cremesso kapszularendszer

Engedje, hogy meggyőzzük! Íme 11 érv:

Kávéházi élmény, barista minőség otthon

A Cremesso kapszulás kávéfőzőivel az igazi kávéházi élmény az otthona része lesz. Készítse el a legkülönbözőbb kávéspecialitásokat egy gombnyomással a saját konyhájában, amikor csak akarja.

19 Bar nyomás a tökéletes krémáért

A tökéletes Espresso legfontosabb feltétele, a magas nyomáson történő főzés. A Cremesso készülékei 19 Bar-os nyomáson préselik át a vizet a kapszulán, így keletkezik kávé tetején az Espressora jellemző a friss krémhab.

15 másodperces felfűtési idő

A felfűtési idő tekintetében a Cremesso készülékei verhetetlenek a piacon. Mindössze 15 másodperces felfűtési és a kb. 40 másodperces kávéfőzési időnek hála, egy perc alatt már fogyaszthatja is kedvenc kávéját.

Alumíniummentes kapszulák

A Cremesso kapszulái természetes, lebomló polipropilén anyagból készülnek, és a háztartási szeméttel együtt üríthetőek..

60 éves kávépörkölői tapasztalat

Kávéinkat a Delica AG pörkölőüzemeiben álmodták meg. A cég tagja a világ egyik legnagyobb száraz készítményekkel foglalkozó cégegyüttesének a Migros Groupnak, amely elsősorban termékei magas minőségéről ismert, és több mint 60 éves tapasztalattal rendelkezik a piacon. A cég központja a Basel melletti Birsenfeld(Svájc).

UTZ-Tanusítvány a cremesso kávéinak

A Cremesso teljes kávé és teakapszula szortimentje rendelkezik a magas minőségi elveknek, és a fenntartható termelés bizonyítékának tartott ún. UTZ-Tanusítvánnyal. Az elismerést csak azok a gyártók kaphatják meg, akik vállalják, hogy csak helyi termelőktől származó, környezettudatosan termesztett kávékat vásárolnak. Így biztosítható a fenntartható termelés, amely összhangban van a természettel, és biztosítja a hosszútávú kávétermelést. Önt is érdekli, hogy hol termesztették kávéját? Használja a külön erre a célra kifejlesztett UTZ-keresőnket!

Aroma záró fólia

A Cremesso kapszuláiban a világ legjobb kávékeverékei találhatóak. A kávé, ha nem ideális környezetben tárolják, könnyen kiszárad és elveszti jellegzetes ízvilágát. Ezért fejlesztette ki a Cremesso az ún. aroma záró fóliáját és a különleges, légmentesen zárt kapszuláját, amely megőrzi az őrlés után azonnal a kapszulába zárt kávé frissességét, és egészen a felhasználásig tárolja. Így garantálható a minden ébredéskor, vagy étkezés utáni megszokott, állandó minőség.

Energiatakarékos koncepció

A Cremesso készülékei a használat után egy perccel automatikusan energiatakarékos üzemmódba kapcsolnak. Ilyenkor energiafelhasználásuk mindössze 0,3 Watt óránként. Ez, és a gyors, 15 másodperces felfűtési idő teszi készülékeinket a piac legkevesebb energiát fogyasztó készülékeivé. Fogyasztásuk az „A+++”-os energiaosztálynak felel meg, amely 60%-kal alacsonyabb értéket jelent, mint az általában „A” osztályba sorolt konkurens kávéfőzők fogyasztása.

Svájci tervezés

Kávéinkat a Delica AG pörkölőüzemeiben álmodták meg. A cég tagja a világ egyik legnagyobb száraz készítményekkel foglalkozó cégegyüttesének a Migros Groupnak, amely elsősorban termékei magas minőségéről ismert, és több mint 60 éves tapasztalattal rendelkezik a piacon. A készülékeket Svájcban tervezik, természetesen svájci precizitással.

Elérhetőség

A Cremesso kapszulái mindenhol megvásárolhatóak, ahol a kávéfőzőgépek is. Országosan több mint 100 áruházzal, és kiskereskedelmi egységgel állunk kapcsolatban. Partnerkeresőnk segítségével Ön is könnyen megtalálhatja az Önhöz legközelebb eső üzletet.

Halk, akár a suttogás

Kapszulás készülékeink csendesen készítik a kávét, illetve teát.

Aromafokozó késleltetés

A rövid aromafokozó késleltetéssel olyan előáztatási hatás érhető el, amely a legintenzívebb aromájú espresso vagy ristretto elkészítését teszi lehetővé. Az egyéni szivattyúbeállítások gondoskodnak arról, hogy a lungo aromaprofilja még összetettebben bontakozzon ki.