MIÉRT A CREMESSO?

ENGEDJE, HOGY MEGGYŐZZÜK! ÍME 11 ÉRV

FENNTARTHATÓSÁG

Cremesso kapszularendszer

Engedje, hogy meggyőzzük! Íme 11 érv:

Kávéházi élmény, barista minőség otthon

A Cremesso kapszulás kávéfőzőivel az igazi kávéházi élmény az otthona része lesz. Készítse el a legkülönbözőbb kávéspecialitásokat egy gombnyomással a saját konyhájában, amikor csak akarja.

19 Bar nyomás a tökéletes krémáért

A tökéletes Espresso legfontosabb feltétele, a magas nyomáson történő főzés. A Cremesso készülékei 19 Bar-os nyomáson préselik át a vizet a kapszulán, így keletkezik kávé tetején az Espressora jellemző a friss krémhab.

15 másodperces felfűtési idő

A felfűtési idő tekintetében a Cremesso készülékei verhetetlenek a piacon. Mindössze 15 másodperces felfűtési és a kb. 40 másodperces kávéfőzési időnek hála, egy perc alatt már fogyaszthatja is kedvenc kávéját.

Alumíniummentes kapszulák

A Cremesso kapszulái természetes, lebomló polipropilén anyagból készülnek, és a háztartási szeméttel együtt üríthetőek..

60 éves kávépörkölői tapasztalat

Kávéinkat a Delica AG pörkölőüzemeiben álmodták meg. A cég tagja a világ egyik legnagyobb száraz készítményekkel foglalkozó cégegyüttesének a Migros Groupnak, amely elsősorban termékei magas minőségéről ismert, és több mint 60 éves tapasztalattal rendelkezik a piacon. A cég központja a Basel melletti Birsenfeld(Svájc).

UTZ-Tanusítvány a cremesso kávéinak

A Cremesso teljes kávé és teakapszula szortimentje rendelkezik a magas minőségi elveknek, és a fenntartható termelés bizonyítékának tartott ún. UTZ-Tanusítvánnyal. Az elismerést csak azok a gyártók kaphatják meg, akik vállalják, hogy csak helyi termelőktől származó, környezettudatosan termesztett kávékat vásárolnak. Így biztosítható a fenntartható termelés, amely összhangban van a természettel, és biztosítja a hosszútávú kávétermelést. Önt is érdekli, hogy hol termesztették kávéját? Használja a külön erre a célra kifejlesztett UTZ-keresőnket!

Aroma záró fólia

A Cremesso kapszuláiban a világ legjobb kávékeverékei találhatóak. A kávé, ha nem ideális környezetben tárolják, könnyen kiszárad és elveszti jellegzetes ízvilágát. Ezért fejlesztette ki a Cremesso az ún. aroma záró fóliáját és a különleges, légmentesen zárt kapszuláját, amely megőrzi az őrlés után azonnal a kapszulába zárt kávé frissességét, és egészen a felhasználásig tárolja. Így garantálható a minden ébredéskor, vagy étkezés utáni megszokott, állandó minőség.

Energiatakarékos koncepció

A Cremesso készülékei a használat után egy perccel automatikusan energiatakarékos üzemmódba kapcsolnak. Ilyenkor energiafelhasználásuk mindössze 0,3 Watt óránként. Ez, és a gyors, 15 másodperces felfűtési idő teszi készülékeinket a piac legkevesebb energiát fogyasztó készülékeivé. Fogyasztásuk az „A+++”-os energiaosztálynak felel meg, amely 60%-kal alacsonyabb értéket jelent, mint az általában „A” osztályba sorolt konkurens kávéfőzők fogyasztása.

Svájci tervezés

Kávéinkat a Delica AG pörkölőüzemeiben álmodták meg. A cég tagja a világ egyik legnagyobb száraz készítményekkel foglalkozó cégegyüttesének a Migros Groupnak, amely elsősorban termékei magas minőségéről ismert, és több mint 60 éves tapasztalattal rendelkezik a piacon. A készülékeket Svájcban tervezik, természetesen svájci precizitással.

Elérhetőség

A Cremesso kapszulái mindenhol megvásárolhatóak, ahol a kávéfőzőgépek is. Országosan több mint 100 áruházzal, és kiskereskedelmi egységgel állunk kapcsolatban. Partnerkeresőnk segítségével Ön is könnyen megtalálhatja az Önhöz legközelebb eső üzletet.

Teakészítési lehetőség

A magas nyomású kapszulás kávéfőzőgépek piacán egyedülálló módon, kizárólag a cremesso nyújt kiváló teakeverékeket a teák szerelmeseinek. Ceylon Pekoe fekete tea, Fruit Fantasy gyümölcstea és Peppermint borsmenta teáink frissítőek, gyümölcsösek és a lehető legjobb minőségű teakeverékeket tartalmazzák.

Flüsterleise

Unsere Maschinen bereiten Kaffee und Tee flüsterleise zu. Für einen ruhigen Start in den Tag.

Entfaltungspause

Die kurze Aroma-Entfaltungspause sorgt für einen Vorbrüheffekt, mit dem Ristretto und Espresso mehr Aroma denn je entfaltet. Dank sortenindividueller Pumpensteuerung erreichen auch Lungos ein Aromaprofil von exzellenter Qualität.