Cremesso kávé
Gazdag ízvilág

Cremesso Kávékapszulák

Az összes termék

coffee

Klasszikus

Cremesso kávé

Különlegességek

Cremesso kávé

Fenntartható termelés, összhangban a természettel.

végfilozófiánk.

A Cremesso teljes kávékapszula szortimentje rendelkezik a magas minőségi elveknek, és a fenntartható termelés bizonyítékának tartott ún. UTZ-Tanusítvánnyal. Az elismerést csak azok a gyártók kaphatják meg, akik vállalják, hogy csak helyi termelőktől származó, környezettudatosan termesztett kávékat vásárolnak. Így biztosítható a fenntartható termelés, amely összhangban van a természettel, és biztosítja a hosszú távú kávétermelést.

További információk

Mindig megfelelő választás - A Cremesso kávéválasztéka

A Cremesso egyet jelent az egy gombnyomással elérhető kiváló, barista minőségű otthoni kávézással. Az ideális aromát és a tökéletes krémát a folyamatosan fenntartott,optimális19 bar nyomás biztosítja.

Delica AG cégként, hasznosítva a több mint 60 éves svájci kávéfeldolgozási tapasztalatot kijelenthető, hogy szakértői vagyunk a tökéletes aromát biztosító kávépörkölésnek, - őrlésnek és csomagolásnak. Ennélfogva csak a legjobb 16 kávékeveréket illesztettük kávéportfóliónkba.

Az aromák teljes tárháza megtalálható a kávékapszulában

Kávékeverékeink különbőző ízekben és hosszúságban érhetők el, eszpresszóként, ristrettóként, lungoként, illetve a csábító tejes kávékülönlegességek alapjaként szolgálva. A kávéink többsége Közép- és Dél-Amerikából származó Arabica kávébabból és az ázsiai nemes Robusta kávébabból származik - ennek köszönhető a kiegyensúlyozott Espresso Classico, az erős és intenzív Ristretto Forte, valamint a különösen finom Lungo Leggero.

A kávékeverékeken kívül single-estate kávékat is kínálunk. Ezen egyedülálló kávéfajták egy adott származási ország megkülönböztető ízjegyeit hordozzák. Speciális kiadásaink közé tartozik a Tanzania Gombe.

Rendkívüli íz, környezettudatos termesztés

Azok, akik egy íztől valami még különlegesebb élményt várnak, egyértelműen megtalálják ízesített kávéink között azt, amit keresnek. Ezen kávék jellegzetes testes aromája kiegészül a karamell, illetve a vanília zamatával. Például a Lungo Caramello-val egy Caramel Macchiato-t kapunk, a Lungo Vanilia pedig különösen egyedivé varázsolja reggeli kávéját.

Teljes szortimentünkkel nem csak a kiváló kávéaromát garantáljuk, hanem a kávé szármázását is, hiszen a UTC tanúsítványon keresztül biztosított a kávé szigorú környezetvédelmi, gazdasági és társadalmi sztenderdeknek megfelelő termesztése.